Studio updates 2024

Afgelopen tijd passeerde er weer een hoop in de studio. Hieronder een kleine greep.

Voor Pilar Mata Dupont en Erika Roux werkte ik aan het sounddesign en de mixage van Scenes From the Polder Western. Het is een overweldigende filminstallatie geworden over de Nederlandse waterhuishouding en de bureaucratie waarin we langzaam verdrinken. Een scherp, grappig en urgent verhaal van twee fantastische regisseurs (en nog een echte western ook!). De installatie is allereerst nog tot en met 25 augustus te zien in Radius in Delft. Gaat dat zien!

Voor Romanee Rodriguez mixte ik een bijzondere radio documentaire over de eerste Oranje keepster Gien van Maanen.

Voor De Correspondent maakte ik samen met Luka van Diepen een trailer voor ‘Het hele dorp wist het’ van Rinke Verkerk.

De podcast Containerbegrip die ik eerder voor de Correspondent maakte, is vertaald voor de Duitse publieke omroep (Deutschlandfunk).

Voor Misha Beliën werkte ik aan zijn documentaire ‘Het grote misschien’ die is uitgezonden bij de KRO.

Verder ben ik betrokken als eindredacteur en consultant bij projecten voor onder andere de Vrijzinnigen, Tetem Kunstruimte in Enschede, de NPO.

De Concertzender waar ik als bestuurder bij betrokken ben, heeft afgelopen maand een nieuwe zender gelanceerd. World of Jazz is een kanaal voor jazz en wereldmuziek. Daarnaast is de zender ook nog eens genomineerd voor een Zilveren Reissmicrofoon. Wat een fantastische erkenning voor alle geweldige makers en technici die al jaren zoveel mooie radio maken. Gaat dat horen!

Er zijn inmiddels een tweetal nieuwe podcastseries in ontwikkeling waarover binnenkort meer.

Leave a Reply