Studio updates 2022

Hierbij een kleine selectie van projecten die de studio afgelopen periode passeerden.

Voor Pilar Mata Dupont werkte ik aan een tweetal installaties. Georges Debts is een audioinstallatie die werd vertoond in het Fremantle Arts Centre in Australië.

Ook werkten we samen aan de registratie van A Table Read, een performance die in installatievorm getoond wordt tot en met 8 januari 2023 in The Perth Institute of Contemporary Arts in Australië.

Voor de onuitputtelijke Misha Beliën werkte ik dit jaar aan een drietal films: Leven zonder verdoving, What Should You Do For Freedom en Monnik anno nu voor KRO televisie. Misha maakt bijzondere contemplatieve open films die veel ruimte laten voor sferisch sound design.

Voor kunstenaar Marijn Bax werkte ik aan de audiovertelling bij het boek ANK dat gepresenteerd werd op Unseen.

Voor Amy Suo Wu en Elaine W. Ho werkte ik aan de installatie Radio Slumber die te zien is tot en met 10 april 2023 als deel van de tentoonstelling When Things Are Beings in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Afgelopen zomer was Greta Thunberg plotseling in het diepste geheim in Nederland. Voor De Correspondent in samenwerking met De Standaard in België produceerde ik een interview met David van Reybrouck en Eva Rovers.

Leave a Reply